januari 08, 2017

Voluspa ljus

I butiken kan vi få en del frågor om varför Voluspa är dyrare än många andra doftljus. Först och främst vill jag säga att jag tycker dom ligger i mellanklass. Det finns många leverantörer som är dyrare och det finns många som är lägre i pris också.
För en del kunder spelar det ingen roll om ljuset framställs av icke äkta vara eller om doften bara varar en kort stund. För dom kunderna kanske inte Voluspa är ett bra alternativ. Det finns massa andra leverantörer som kan leva upp till den kundens behov.

Men om kunden är intresserad av att produkten skall se snygg, elegant och modern ut. Eller att produkten skall vara äkta vara och ha framställs på ett naturligt och bra sätt. Då är Voluspa ett fanstastiskt alternativ.

Valet är ditt. Det är väl det som är det fantastiska med så många olika märken och butiker. Du hittar det som passar dig och din livsstil!

Detta är från deras hemsida

"Voluspa handlar om att göra rätt saker på rätt sätt för att skapa en felfri produkt.Vårt engagemang för innovation känner inga gränser. Under de senaste två decennierna har vi ägnat oss åt forskning, utveckling och iteration av de renaste ingredienserna-gör oss en av de första företagen att använda en kokosnöt vax blandning i våra ljus.
Den egenutvecklade formeln börjar med kallpressad kokosolja från kött av färsk frukt. Oljan upprätt sedan hydrering och omvandlas till kokos vax med en vacker, krämig vit konsistens.
Vår blandning brinner inte bara upp till 90% renare än dess 100% soy wax motsvarighet, det upprätthåller integriteten och maximala volymen av våra otroliga dofter. Där andra ljus förlorar karaktär tillåter kokos vax blandningen varje nyans för att bränna igenom.
Vi är lika fast beslutna att integriteten hos vår process som våra dofter. Vår state-of-the-art anläggning garanterar att alla våra ljus är ekologiskt sund, hållbar och tillverkas utan bekämpningsmedel eller parabener. Dessa amerikanska-hällde mästerverk innehåller också 100% bomull vekar"


Jag tycker ljusen är fantastiska och vi har även tagit in doftpinnarna och body/rum sprayer. Lika underbara dom.

Trevlig söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar